Garantie

Voor de artikelen die bij ons gekocht worden geldt de fabrieksgarantie. De termijn hiervan verschilt per fabrikant.

De artikelen die wij verkopen zijn van hoge kwaliteit, echter kan er soms iets mis mee zijn.

Wij helpen graag met het oplossen van een probleem.

Spelregels

  • Meldt uw probleem binnen 5 dagen na ontvangst per mail.
  • Stuur naar sales@grillsandstoves.com een mail met de omschrijving van het probleem, factuurnummer en twee duidelijke foto’s (in bijlage mail) van het product en originele verpakking.
  • Wij nemen direct contact met u op om dit in goede orde op te lossen.

Wat is uitgesloten van garantie:

  1. Bon Fire stelt alles in het werk om roestbestendige materialen en lak die tegen hoge temperaturen bestand is op metalen oppervlakken te gebruiken. Metalen materialen en beschermende deklagen kunnen echter worden aangetast door diverse oppervlakte krassen of blootstelling aan stoffen en omstandigheden waarover Bon Fire geen controle heeft. Chloor, industriële dampen, chemicaliën van vaatwassers, kunstmest, extreme vochtigheid, pesticiden voor het gazon en zout zijn enkele van de stoffen die lak en finish op metalen deklagen kunnen aantasten. Om deze redenen worden voor de garantie op metalen, roestvrij stalen en gietijzeren onderdelen GEEN ROEST, OXIDATIE, VERVAGING of andere ONVOLKOMENHEDEN GEDEKT tenzij deze ook leiden tot verlies van structurele integriteit of defecten van deze onderdelen van Bon Fire.
  2. De garantie is gebaseerd op normaal en redelijk huishoudelijk gebruik en onderhoud van Bon Fire. Commercieel gebruik en dergelijke toepassingen zijn uitgesloten van de garantie. De garantie is niet van toepassing op bijkomende of onvoorziene schade of voor schade veroorzaakt door: vervoer; laten vallen; verkeerde montage; onjuiste ondersteuning, onbrandbaar oppervlak onder de basis; commercieel gebruik; wijzigingen; veranderingen; nalatigheid; misbruik; onjuiste verzorging; gevaren op de weg; normale en redelijke slijtage; of natuurrampen.
  3. De garantie is niet van toepassing op krassen, deuken, haarscheurtjes, het ontstaan van kleine cosmetische veranderingen tijdens het gebruik.